Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Prinses Beatrice na uitstel van haar bruiloft tóch in het geheim getrouwd

Veel bruiloften werden afgeblazen vanwege het coronavirus. Zo ook de grote dag van prinses Beatrice (31) en haar verloofde Edoardo Mapelli Mozzi (37). Maar lang wilden de twee niet wachten en daarom zijn ze in het geheim getrouwd.

Dat meldt Rebecca English, royalverslaggever van The daily mail.

Advertentie

In het geheim getrouwd

De Britse verslaggever schrijft op Twitter dat het stel in eerste instantie in de Chapel Royal in St. James Palace zou trouwen, maar dat ze vrijdag toch de geloften uitgewisseld hebben in All Saints Chapel in Windsor Great Park. Het zou een kleine ceremonie geweest zijn, waar onder meer koningin Elizabeth, prins Philip en prins Andrew bij aanwezig waren. Buckingham Palace heeft dit overigens zelf nog niet bevestigd.

Bruiloft afgeblazen

Het huwelijk stond in eerste instantie gepland op 29 mei, maar vanwege de coronacrisis hebben zij dit afgezegd. Dat het feest werd gecanceld was geen grote verrassing destijds. Veel grote evenementen gingen al niet door. Daarnaast besloten ze om de bruiloft tijdelijk af te zeggen vanwege de gezondheid van prins Philip en het feit dat veel van Edoardo’s familieleden uit Lombardije komen, een door de crisis zwaargetroffen streek in Italië.

Prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi

Prinses Beatrice is de kleindochter van koningin Elizabeth, en de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, die in 1996 besloten te scheiden. De prinses heeft zeer waarschijnlijk sinds november 2018 een relatie met Mozzi, maar ze kwamen pas naar buiten als koppel in maart 2019. Ze verschenen toen op een gala in London. Ze hebben zich in september van datzelfde jaar tijdens een weekend in Italië verloofd.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter, The Sun, Beeld: Getty Images

Lees meer

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien