Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Prinses Laurentien straalt op Prinsjesdag in deze bijzondere jurk

Ieder jaar zijn we weer razend benieuwd naar de Prinsjesdag-outfits van de koning en de prinsessen. Vandaag verscheen Máxima in een opvallende jurk, maar wist ook prinses Laurentien de show te stelen in een bijzonder exemplaar. 

Op Prinsjesdag 2020 heeft prinses Laurentien uitgepakt met een bijzondere jurk. Zij verscheen dinsdagmiddag bij de Ridderzaal in Den Haag in een opvallende outfit met zigzag print. Ben je modeliefhebber dan weet je misschien wel welk merk bekend staat om deze print: Missoni!

Advertentie

Jurk

Oorspronkelijk was de outfit van prinses Laurentien geen jurk. Haar look bestaat namelijk uit een lange rok, een top en een sjaal van Missoni. Zij liet de drie items verwerken tot één ensemble bij één van haar favoriete winkels in Den Haag: Hardies Mode. M

eerdere keren verscheen zij op evenementen al in een jurk van deze winkel. Zo schitterde ze in 2018 en in 2019 ook in jurken van Hardies Mode.

Haarband

De haarband die prinses Laurentien draagt, is van dezelfde stof gemaakt als haar jurk. Deze hoort oorspronkelijk niet bij de outfit en is speciaal voor haar ontworpen. Daarvoor werd Eudia gevraagd, een merk met handgemaakte hoeden. Ook daar is prinses Laurentien vaste klant. Al vaker ontwierp Eudia een passende hoed of haarband bij de Prinsjesdag-jurk van de royal.

prinses laurentien

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Mode koningin Máxima. Beeld: Brunopress.

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien