Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Feest! Zó viert prinses Victoria haar 40ste verjaardag

Kroonprinses Victoria is vandaag 40 jaar geworden. Die mijlpaal wordt flink gevierd door het Zweedse koningshuis.

Födelsedagshälsningar, prinses Victoria! Wij hebben de eerste beelden van het feest.

Advertentie

Cadeaus van familie en premier
Vandaag begon het feest, ‘Victoriadag’ genaamd, met een dankdienst aan Victoria in de kapel van het paleis in Stockholm. De hele familie was aanwezig. Vervolgens streek er een verjaardagsreceptie neer in de tuin naast het paleis, waar Victoria cadeaus van onder meer de Zweedse premier en de parlementsvoorzitter kreeg.

Koninklijke familie Zweden

Prinses Victoria Zweden jarig 40

Prinses Victoria jarig

Prinses Estelle Victoria 40

Concert
Na de receptie stond de koets voor Victoria, prins Daniel en hun dochtertje Estelle (5) en zoontje Oscar (1) gereed voor een rijtoer. En daar houdt het verjaardagsfeestje nog lang niet mee op. Later vandaag verplaatst het koninklijke partijtje zich namelijk van Stockholm naar Öland, waar in het stadion van Borgholm een speciaal verjaardagsconcert plaatsvindt.

Prinses Victoria Zweden jarig 40

Handje schudden
Zaterdag gaat het feestgedruis nog door. Zoals ieder jaar kan publiek prinses Victoria dan persoonlijk komen feliciteren in de tuin van Slot Solliden naast Borgholm, waar de Zweedse koninklijke familie vakantie viert. Poeh. Zeker een koninklijke hoogheid wordt niet zómaar 40!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Show. Beeld: Show, ANP

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien