Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Prins Daniel in tranen in openhartig interview prinses Victoria 

De Zweedse kroonprinses Victoria is vrijdag 40 jaar geworden. Ter ere van haar verjaardag, deed ze in een openhartig interview een boekje open over haar eetstoornis en dyslexie.

Prins Daniel deed ook een woordje over zijn vrouw, waarbij hij tot tranen geroerd werd.

Advertentie

‘Ik bestond niet’
Eerder werden al tekstfragmenten uit dit bijzondere interview prijsgegeven, maar nu is daar dus beeld bij. Prinses Victoria vertelt hoe ze op 18-jarige leeftijd anorexia ontwikkelde, omdat ze zó ‘geleefd werd’ en in de spotlights stond. “Het maakte me zeer angstig. Ik haatte hoe ik eruit zag, wie ik was. Ik, Victoria, bestond niet. Het voelde alsof alles in mijn leven en om me heen door anderen werd bepaald. Het enige wat ik zelf kon bepalen, was wat ik at.”

Zwoegen met dyslexie
Ook vertelt de kroonprinses over haar worsteling met dyslexie op school. “We hadden geluk, want we kregen extra hulp. Maar het was absoluut zwoegen. Echt vervelende oefeningen, we werden er gek van.” Uiteindelijk heeft Victoria aan Yale gestudeerd.

Ongelooflijk persoon
Victoria trouwde in 2010 met prins Daniel, haar voormalige personal trainer, met wie ze 2 kinderen heeft. Ook hij wordt geïnterviewd, waarbij tranen niet uitblijven. De interviewer constateert de emotionele prins. “We hebben het over mijn echtgenote, ik merk dat het me te veel wordt”, zo verklaart hij de waterige ogen. “Dat zegt veel over haar en de ongelooflijke persoon die zij is.”

Groot feest
Prinses Victoria heeft haar 40ste birthdaybash vrijdag goed gevierd, met onder meer een verjaardagsreceptie in de tuin bij het koninklijk paleis in Stockholm, een rijtoer in de koets én een concert op het vakantie-eiland Öland. Gisteren konden Zweden hun prinses persoonlijk komen feliciteren in het slot waar de koninklijke familie vakantie viert.

Libelle Royale

Bron: Show. Beeld: KIJK, ANP

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien