Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Quarantaine humor: deze nieuwe challenge laat je lachen én smelten

Wat doe je als je wekenlang thuis in quarantaine zit? Challenges aangaan natuurlijk! Online komen de laatste weken de gekste challenges langs. Maar deze allernieuwste challenge is wel héél erg schattig. 

En hij heet de Temptation challenge. 

Advertentie

Challenge

Heb jij kleine kinderen en wil je hun eerlijkheid op de proef stellen? Onderwerp je kind dan aan de Temptation challenge. Het idee is dat je je kind een bord met lekkernijen voor de neus zet. Koekjes, chocolaatjes, dropjes of een lekker stuk fruit. Vervolgens zeg je dat je kind er een paar van mag eten, maar niet voordat jij terug bent van het toilet. Daarna loop je weg, je kind helemaal alleen achterlatend met het verleidelijke bord vol lekkernijen.

Verleiding

Je laat je kind natuurlijk niet helemaal achter zonder toezicht. Om namelijk te kijken of hij of zij wel écht zich aan de afspraak houdt, verstop je een camera. Na een minuutje kom je terug en is de vraag: heeft jouw kleine spruit zich gehouden aan de deal? Of werd de verleiding te groot?

Geduld

Verschillende Instagrammers en Tiktokkers gingen je al voor. Zo liet de Amerikaanse Kylie Jenner, het zusje van Kim Kardashian, haar dochtertje Stormi achter met een schaal vol snoepjes. Stormi had het er zichtbaar moeilijk mee dat ze geen snoepje kon pakken. “Geduld, geduld”, sprak de kleine zichzelf toe terwijl haar moeder weg was, om vervolgens een gilletje van geluk te slaken toen haar moeder terugkwam en ze éindelijk mocht genieten van de snoepjes waar ze zo geduldig op had gewacht. “OMG, hoe perfect!”, reageert zus Kim Kardashian onder de video. “Dit zou niet zo gaan als mijn kinderen dit zouden doen.” Veel anderen vallen haar bij.

Video’s

Uit de video’s blijkt wel dat het niet voor ieder kind even makkelijk is om de verleiding van alleen samenzijn met een bak vol zoetigheid te weerstaan:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#cookiechallenge #tiktok

Een bericht gedeeld door Courtney ☀️ Slovenski (@sunshineslovenski) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Did our little Kalina pass or get tempted to eat it….?!

Een bericht gedeeld door Mariana Lehkyi (@mlehkyi) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I Had to try this with Loua…🙈

Een bericht gedeeld door Kae Sutherland (@kaesutherland) op

Ga jij het proberen?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock.

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien