Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Queen Elizabeth in uitgebreide verklaring: "Ik steun Harry en Meghan"

Het is het gesprek van de dag: de ‘Megxit’. Iedereen vindt er wel iets van, ook Queen Elizabeth natuurlijk. Gelukkig kunnen Harry en Meghan op steun rekenen van hun (schoon)oma, zo blijkt maandag uit de verklaring van de koningin.

Prins Harry en William en hun ouders gingen maandag om tafel. Tijdens dit familieberaad kwamen ze bijeen om de toekomst van ‘de Sussexes’ te bespreken. Dit nadat Harry en Meghan aankondigden een stap terug te willen doen.

Advertentie

‘We staan achter ze’

“We hadden liever gezien dat ze volledig lid waren gebleven van de koninklijke familie. Toch respecteren we hun wens om een meer onafhankelijk leven te leiden”, aldus Queen Elizabeth. “Mijn familie en ik staan dus volledig achter de wens van de jonge familie om een nieuw leven te beginnen. En ze blijven gewaardeerde leden van onze familie.” De komende tijd zullen Harry en Meghan afwisselend in Canada en het Verenigd Koninkrijk verblijven.

Eerder op de dag kwamen broers Harry en William ook met een officieel statement met betrekking tot de roddels die over hen rondgaan. Britse kranten meldden namelijk dat het pestgedrag van William de reden is voor de breuk binnen de familie. De broers ontkennen dat stellig in een verklaring. “Voor broers die zo diep geven om de problemen rondom geestelijke gezondheid, is berichtgeving op deze manier aanstootgevend en potentieel schadelijk,” schreven ze.

Zó maak je in een handomdraai de knot van Meghan:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: BBC. Beeld: Brunopress

Lees meer

Speel hier de snackpuzzel van woensdag 19 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Dol op puzzelen, maar geen puzzelboekje bij de hand? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[premium-verder-lezen]

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien