Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Fans Quinty Trustfull zijn onder de indruk van haar afgetrainde buik

Quinty Trustfull plaatst dinsdag een foto online waarop ze trots haar blote buik showt. Haar buikspieren zijn duidelijk te zien en dat ontgaat haar trouwe fans dan ook niet. De presentatrice wordt overladen met complimentjes én vragen over haar sportregime. 

De 47-jarige brunette plaatst de foto vanuit het Amerikaanse Atlanta, Georgia. Hier woont ze een deel van de tijd met haar man; voormalig profvoetballer Orlando. Het stel heeft 2 kinderen: dochter Moise en zoon Kayne Dino.

Advertentie

Tas Quinty Trustfull
Quinty plaatst de zomerse foto niet zomaar. Want aan haar schouder draagt ze een tas die ze zélf ontworpen heeft. Dat blijkt uit het trotse bijschrift die de Koffietijd-ster bij de foto schrijft: “Ik en mijn ‘Quinty Shopper’ genieten in Atlanta. Zo trots op en blij mee! Er zijn er nog maar een paar over. Op=Op”, aldus de presentatrice.

Complimentjes
Toch hebben haar volgers meer oog voor haar afgetrainde buik. “Hoeveel sport je per dag en wat als ik vragen mag?”, vraagt iemand. Een andere volger schrijft: “Wat een mooi wasbordje! Daar zit een hoop uurtjes sporten in. Respect daarvoor!”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien