Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Rachel Hazes reageert voor het eerst op breuk tussen André en Monique

Onlangs werd bekend dat de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg over is en dat de zanger dolverliefd is op Bridget Maasland.

André’s moeder Rachel reageert nu voor het eerst op de relatiebreuk.

Advertentie

Bellen
In een interview met RTL Boulevard laat Rachel Hazes weten dat het contact tussen haar en André na jaren eindelijk is verbeterd. En daar is ze heel blij mee. “Iedere dag bellen we met elkaar en we hebben de grootste gein samen”, vertelt ze. “Het is als vanouds, heerlijk. Gelukkig wel.”

Sorry
André en Monique zijn na een relatie van ruim 5 jaar is het stel onlangs uit elkaar gegaan. In het interview geeft Rachel toe in die tijd geen enkel contact te hebben gehad met haar schoondochter. “Voor de rest zeg ik er niks over. Ik mis niks ook”, zegt Rachel. “Het is allemaal de keuze aan André en als hij 100 jaar met haar was geworden, dan was hij dat lekker geworden. Maar het is niet gelukt. Sorry, maar het niet gelukt.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien