Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Rachel Hazes reageert voor het eerst op breuk tussen André en Monique

Onlangs werd bekend dat de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg over is en dat de zanger dolverliefd is op Bridget Maasland.

André’s moeder Rachel reageert nu voor het eerst op de relatiebreuk.

Advertentie

Bellen
In een interview met RTL Boulevard laat Rachel Hazes weten dat het contact tussen haar en André na jaren eindelijk is verbeterd. En daar is ze heel blij mee. “Iedere dag bellen we met elkaar en we hebben de grootste gein samen”, vertelt ze. “Het is als vanouds, heerlijk. Gelukkig wel.”

Sorry
André en Monique zijn na een relatie van ruim 5 jaar is het stel onlangs uit elkaar gegaan. In het interview geeft Rachel toe in die tijd geen enkel contact te hebben gehad met haar schoondochter. “Voor de rest zeg ik er niks over. Ik mis niks ook”, zegt Rachel. “Het is allemaal de keuze aan André en als hij 100 jaar met haar was geworden, dan was hij dat lekker geworden. Maar het is niet gelukt. Sorry, maar het niet gelukt.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien