Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Rachel Hazes en partner Mike uit elkaar na relatie van 3 maanden

Ze waren pas een maand of 3 samen, maar toch hebben Rachel Hazes en haar partner Mike besloten uit elkaar te gaan. Dit heeft het management van Rachel aan RTL Boulevard laten weten. 

Rachel en Mike kenden elkaar al langer, maar werden een paar maanden geleden pas écht verliefd. Helaas heeft het liefdessprookje niet lang mogen duren.

Advertentie

Liefdesgeluk

Aan Story liet de verliefde Rachel onlangs nog weten: “Ik had niet verwacht dat ik ooit nog zó verliefd zou worden op een man. Ik was overtuigd dat ik tot mijn dood alleen zou blijven”. Aan RTL Boulevard vertelde ze dolgelukkig te zijn met zo’n fijne man: “Het is gewoon een hele lieve man. Ik heb de allerliefste man die er bestaat. Het is me overkomen, na 15 jaar”.

Quarantaine

Wat de reden van de breuk is, is nog niet duidelijk. Misschien speelt het feit dat Rachel en Mike samen in quarantaine zaten tijdens de coronacrisis, en daarmee 24 uur per dag op elkaars lip hebben gezeten, wel mee. Ze brachten de tijd in quarantaine bij de familie Kluivert in Spanje door. “Inderdaad, samen in quarantaine is een behoorlijk relatietest maar daar zijn we dubbel en dwars voor geslaagd. Hij is nog steeds heel lief voor me. Dat is hem natuurlijk geraden ook, anders zet ik hem meteen de deur uit”, zei Rachel hierover. Zou dat laatste alsnog gebeurd zijn?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Durf te wensen, durf te dromen. Bedankt voor de mooie avond iedereen ❤️ #50

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Waarom André Hazes nog niet op één knie is gegaan voor Monique Westenberg

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien