Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Rachel Hazes moest eerst haar excuses aanbieden voordat ze baby André mocht zien

De verzoening van André Hazes met zijn moeder Rachel is prachtig nieuws. Maar het gebeurde niet zomaar. En wilde de oma haar kleinzoon André zien? Dan moest ze eerst haar excuses aanbieden.

Dit maakt André’s vriendin, Monique Westenberg, bekend in een interview met Grazia.

Advertentie

Niet opgroeien in familieruzies
“Voor mijn gevoel was de tijd aangebroken om een gesprek met Rachel aan te gaan en haar de kans te geven haar excuses aan te bieden”, vertelt Monique. “Ik wil niet dat de kleine opgroeit in familieruzies.”

Fruithapje
Dat excuus van Rachels kant is er dus gekomen. De eerste ontmoeting tussen haar en baby André was speciaal en mooi, omschrijft Monique. “Iedereen was geëmotioneerd. Onze zoon André is van nature een heerlijk en vrolijk kind, dus zo stelde hij zich ook op tegenover haar. Hij kroop meteen bij haar op schoot en zij gaf hem een fruithapje.”

Roxeanne 
Of er binnenkort ook een verzoening tussen André en zijn zwangere zus Roxeanne plaats gaat vinden, durft Monique niet te zeggen. “Of dat ervan gaat komen? Geen idee, ik heb geen glazen bol. We bekijken het stap voor stap. Ik weet niet of die ruimte er is. De focus ligt nu op Rachel.”

Fijn dat je erbij was❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

André Hazes live in Ahoy zien? In de Libelle Shop scoor je de allerlaatste kaarten: 

André Hazes in Ahoy
André Hazes in Ahoy
Vanaf € 31,40
Kaarten bestellen

Roxeanne Hazes ging met Libelle naar Ibiza en vertelde ons daar over haar kinderwens: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Grazia. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien