Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Hilarisch: vrouw doet op Radio1 of ze turnster Naomi Visser is

Afgelopen week was de WK Turnen in volle gang. Turnster Naomi Visser mocht in actie komen in de meerkampfinale en Radio1 wilde de sportvrouw spreken over haar prestaties.

Maar dat ging niet helemaal zoals gepland.

Advertentie

Zwemmen?!
Nieuwslezer Herman van der Zandt en presentator Henk van Steeg hadden Naomi aan de lijn voor het programma Langs de lijn en omstreken. Tenminste, dat dachten ze. Maar het gesprek ging nogal, eh, vreemd.

“Het ging hartstikke goed, maar ik ben toch ook zo goed in zwemmen”, zegt de vrouw aan de lijn. “O nee, dat is wat ik gister deed, vandaag heb ik geturnd. Vooral op de brug, de brug ging mij heel erg goed af, dus ja, paar salto’s gemaakt.”

Verkeerd verbonden
De presentatoren zijn duidelijk in de war en kappen het gesprek af. Achteraf bleek dat het programma het verkeerde nummer had gebeld, maar de vrouw besloot gewoon mee te spelen. Het leverde in ieder geval vermakelijke radio op.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien