Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Raymond van Barneveld vertelt uit medelijden bij Silvia te zijn gebleven

Darter Raymond van Barneveld en Silvia maakten begin dit jaar bekend na een huwelijk van 25 jaar uit elkaar te gaan. Wat een schok leek voor de buitenwereld, zat er voor Barney al wel aan te komen.

Zo laat Van Barneveld weten dat hij Silvia vaak heeft gewaarschuwd om iets van haar leven te maken. “Zoek een baan, een hobby, ga iets doen voor jezelf, zoek een paar leuke vriendinnen met wie je lekker kunt winkelen in de stad. Dat heb ik jarenlang geprobeerd, maar het zat er niet in”, vertelt hij openhartig aan weekblad Privé. “Ik denk dat ik misschien ook uit medelijden ben gebleven, maar op een gegeven moment is de koek op.”

Advertentie

Huwelijksproblemen
Vlak voor de bekendmaking van de scheiding verschenen er in de Britse krant The Sun foto’s van Raymond, waarop hij een andere vrouw zoent in een hotellobby. De beelden zijn waarschijnlijk na afloop van de Premier League gemaakt, op 28 februari. De relatie van Barney en Silvia zou naar verluidt al een jaar niet goed gaan en ze zouden al een tijdje gescheiden leven.

Van beide kanten
De vrouw die hij op de foto’s kuste, bleek de Britse Julia Evens te zijn, met wie hij nog steeds samen is. Ze hebben elkaar leren kennen via Instagram en na het eerste afspraakje was het al raak. “Ze is open, eerlijk, funny. Ze is geen klager, ze vindt alles leuk”, zegt hij over haar. “Julia is onwijs enthousiast en dankbaar voor wat we hebben. Ik vind haar ook nog eens beeldschoon, echt heel knap. Ik voel gewoon passie. Het komt echt van beide kanten.”

Fantastisch land
Ze leven nu nog met een afstandje maar hebben ondertussen al vele reizen naar onder andere Parijs, Rome, Amerika, Dubai en Ibiza gemaakt. Toch ziet hij het zitten om Julia naar Nederland te halen: “Uiteindelijk denk ik dat Julia deze kant op komt. Ik heb tegen haar gezegd: Nederland is een fantastisch land, iedereen spreekt hier Engels.” Dan zal ze ook eindelijk zijn kinderen ontmoeten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lake Mead Hooverdam

Een bericht gedeeld door Raymond van Barneveld (@raybar180) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Privé. Beeld: ANP

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien