Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Raymond van Barneveld deelt vakantiefoto's samen met zijn nieuwe liefde

Topdarter Raymond van Barneveld (52) geniet samen met zijn nieuwe liefde Julia Evans van een vakantie op Ibiza. Hij heeft een rumoerige tijd achter de rug en heeft een ‘lekkere kleine break’ ingelast.

Raymond van Barneveld is na de scheiding van zijn ex-vrouw Silvia gelukkig met de 34-jarige Engelse Julia Evans. “Ibiza een lekkere kleine break met mijn liefje”, schrijft hij bij de foto.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ibiza a nice little break with my love @flamingo_85

Een bericht gedeeld door Raymond van Barneveld (@raybar180) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Raymond van Barneveld (@raybar180) op

Scheiding
2 maanden geleden werd bekend dat Raymond en zijn ex-vrouw Silvia na 25 jaar gingen scheiden. Dit kwam niet helemaal uit de lucht vallen want hun huwelijk verkeerde al een tijdje in zwaar weer. Een week voor de aankondiging verschenen er foto’s van Raymond waarop hij in een hotellobby met een andere vrouw zoende. Dat bleek Julia te zijn.

Carrière
Twee weken daarna gaf Raymond aan dat hij na een nederlaag tegen Michael van Gerwen in Rotterdam Ahoy per direct ging stoppen met darten. Later kwam hij daar toch op terug en gaat hij na het seizoen stoppen. Zijn manager vertelde hij emotioneel handelde toen hij zei te stoppen: “Dat draagt hij met zich mee. Net als die inbraak in zijn huis. Hij zit vol met verdriet.” Zijn moeder was toen voor het eerst na een zieke periode weer bij een wedstrijd, terwijl het juist de eerste keer was dat Silvia er niet bij was. “Raymond kwam huilend het podium op.”

Raymond heeft 2 kinderen, Daisy en Patty. Ook heeft hij 2 kleinkinderen.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien