Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Turbulente aflevering van 'Help, mijn man is klusser' eindigt in relatiebreuk 

In Help, mijn man is klusser wordt er dikwijls niet alleen aan het betreffende huis, maar ook aan de relatie van de inwoners gewerkt. Dit zorgt geregeld voor innige omhelzingen en opgeloste ruzies. Maar in de aflevering van woensdagavond liep het heel anders…

De plannen van het team van presentator John Williams vielen compleet in duigen.

Advertentie

Onveilig

In de aflevering van Help, mijn man is klusser komt het klusteam naar Chris en Corina, een stel dat elkaar vond via datingapp Tinder. Ze zijn al langere tijd samen en hebben zelfs twee dochtertjes. En die kinderen zijn de voornaamste reden dat de hulp van John hard nodig is, want de meisjes kunnen nergens veilig spelen binnenshuis.

Klussen

De reden? De onafgemaakte dingen, rondslingerende draden en meer onveilige mankementen die voor ongelukken bij de kinderen kunnen zorgen. Chris is niet zo’n goede klusser en moest met wat hij al wél wilde doen stoppen wegens een rugblessure. Corina ziet het niet meer zitten. Niet alleen hun huis, maar ook hun relatie lijkt op instorten te staan.

Reddingsactie

De communicatie tussen Chris en Corina wil niet vlotten, en ook het contact met de schoonfamilie loopt niet meer goed. Tijdens de opnames laat Chris dan ook weten een punt achter de relatie te willen zetten. Een reddingsactie van John lijkt eventjes te werken, want Chris en Corina willen met goede moed proberen hun relatie te laten werken.

Toch die relatiebreuk

Toch heeft het niet mogen baten. Want al gauw wordt duidelijk dat het Tinderkoppel net na de opnames toch besloten heeft uit elkaar te gaan. Volgens veel kijkers de juiste beslissing, want al gauw valt op Twitter te lezen dat het gros van hen Corina maar al te goed begrijpen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard, Twitter. Beeld: RTL

20 vragen aan Lex Uiting: “Er zijn anderen die beter zijn, maar ik kan óók iets”

Lex uiting - Libelle

Premium

Presentator Lex Uiting (33) bracht onlangs het nummer Danse Ôs Vreej uit, als eerbetoon aan 75 jaar vrijheid. Hij woont met zijn vriendin Suus in Amsterdam.

Waarom heb je het nummer Danse Ôs Vreej uitgebracht?
“Het is het meest persoonlijke liedje dat ik ooit heb geschreven. Het is het verhaal van mijn omaatje, zij is nu 90. Ik was bij haar op bezoek en ze vertelde over de oorlog, hoe ze tijdens de bevrijding al die jaren oorlog van zich heeft afgedanst.”

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien