Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Wauw: zó zag Renate Gerschtanowitz er 8 jaar geleden uit op haar bruiloft

Het is deze week precies 8 jaar geleden dat Renate en Winston Gerschtanowitz in het huwelijksbootje stapten. En wat zag Renate er op deze dag mooi uit.

Winston deelt een prachtige foto van de bruiloft op Instagram en schrijft daarbij: “Deze week al weer 8 jaar getrouwd met dit lekkere ding!”

Advertentie

Strapless
Renate draagt een strapless trouwjurk met dun ceintuurtje. Haar krullende haren zitten perfect in model en ze straalt van oor tot oor. Renate en Winston gaven elkaar zaterdag 9 juli 2011 na 10 jaar relatie op landgoed Het Roode Koper in Ermelo het ja-woord. Wat een plaatje:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze week al weer 8 jaar getrouwd met dit lekkere ding!❤️🍾🎉

Een bericht gedeeld door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op

2 jurken
Renate heeft voor 2 verschillende bruidsjurken gekozen. Eentje voor de ceremonie en eentje voor het feest. Tijdens de ceremonie droeg ze deze prachtige lange klassiek witte jurk van Claes Iversen met sluier. Ze droeg haar haar op dat moment in een lage knot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

7 jaar met deze knapperd. Happily ever after… #trouwdag

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien