Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Renate Gerschtanowitz is woedend op wat er tijdens oud & nieuw is gebeurd

Afgelopen week tijdens de jaarwisseling is meerdere keren tegen de politie geweld gebruikt. En dat terwijl zij gewoon hun werk deden. Renate Gerschtanowitz-Verbaan is daarom woedend en deelt dit op Instagram. 

“OM JE KAPOT TE SCHAMEN! Ik kan hier met mijn verstand niet bij. WAAROM?! Ik word hier woest van”, schrijft Renate bij een screenshot van het nieuwsbericht. Dit jaar is er in 59 incidenten in de nieuwjaarsnacht geweld gebruikt tegen de politie. Het meerendeel had met vuurwerk te maken.

Advertentie

Steun
Haar volgers zijn het absoluut met de presentatrice eens en ze krijgt dan ook veel steun onder haar bericht. “Supergoed dat je je hierover uitspreekt. Ben het helemaal met je eens”, klinkt het onder de foto. Ze geven zelfs aan dat ze zoiets zelf ook al van dichtbij hebben meegemaakt. “Ook mijn man mag bijna ieder jaar vooraan lopen tijdens deze extreme nachtdiensten. Met vuurwerk bekogeld worden, uitgescholden… het lijkt zo normaal. “En ik hoop altijd maar dat hij ongeschonden thuis komt”, schrijft een van haar volgers onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OM JE KAPOT TE SCHAMEN! Ik kan hier met mijn verstand niet bij. WAAROM?! Ik word hier woest van.

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien