Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

René Froger haalt flink uit naar Gordon: 'Ik wil hem nooit meer spreken'

René Froger is duidelijk over de toekomst van De Toppers, waar hij samen met Gerard Joling en Jeroen van der Boom deel van uitmaakt. Hij wil namelijk niet dat Gordon ooit nog terugkomt bij de groep.

Zo zegt René: “Nee, hij komt niet meer bij De Toppers. Ik heb hem niet meer gesproken en nee, ik wil hem ook nooit meer spreken.”

Advertentie

Boos
Hij is duidelijk boos op zijn ex-collega. Daar heeft hij redenen voor: Gordon zou al jaren rondbazuinen dat René een alcoholprobleem heeft. Dit stond zelfs uitgebreid in de beruchte biografie van Gordon. Er is niets meer over van de vriendschap tussen de twee. In het boek stond dan ook ‘dat ze elkaar het liefst de hersens inslaan’.

Volgend jaar bestaan de Toppers 15 jaar en dat wordt groots gevierd. Toch hoeft Gordon, die er ooit wel bij hoorde, dus niet te rekenen op een uitnodiging. “Nee, ik wil hem er niet bij”, aldus een stellige René.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien