Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Rico Verhoeven is alle roddels over z'n relatiebreuk zat en bijt van zich af

Begin deze week maakte Rico Verhoeven (30) bekend dat hij en zijn vriendin Jacky Duchenne uit elkaar zijn. Sindsdien wordt er veel over geroddeld en dat is hij helemaal zat.

Op Instagram legt hij dan ook de échte reden van de relatiebreuk uit.

Advertentie

Uit elkaar gegroeid

“Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie”, begint de kickbokser zijn verhaal. “Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk.”

Roddels

Rico en Jacky waren 13 jaar samen. Ze ontmoetten elkaar als tieners en kregen samen 3 kinderen: 2 dochters en een zoon. Vlak nadat Rico maandag het verdrietige nieuws over de relatiebreuk op Instagram deelde, draaiden de geruchtenmolens overuren. Zo zou de kickbokser op Valentijnsdag een bos bloemen naar Yolanthe hebben gestuurd.

De dupe

Volgens hem zorgen sommige media met suggestieve berichtgeving voor stemmingmakerij. “De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze.” Rico en Jacky verzoeken iedereen hen de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen verwerken. Rico is zich ervan bewust dat dit de consequenties zijn van het bekend zijn. “Maar we willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OFFICIËLE STATEMENT Rico Verhoeven en Jacky Duchenne: Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammergenoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie. Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen. Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden.

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien