Heerlijk ontspannen: Wellness tickets nu voor 15,95

Zoek binnen:

Rik van de Westelaken deelt foto om kijkers 'Wie is de Mol' vast aan hem te laten wennen

Begin dit jaar werd bekendgemaakt dat presentator Rik van de Westelaken het stokje van Art Rooijakkers overneemt en ‘Wie is de Mol?’ gaat presenteren. Vandaag deelt de nieuwe presentator een foto om kijkers daar alvast een beetje aan te laten wennen.

In 2015 deed Rik zelf mee aan het spelprogramma én won hij uiteindelijk. In de finale versloeg hij actrice Marlijn Weerdenburg. Margriet van der Linden bleek toen iedereen voor de gek te houden: zij was de mol.

Advertentie

Deelnemers 2019
Gisteren werden de deelnemers voor het komende seizoen onthuld, nadat een oplettende kijker een muurschildering in Colombia spotte. Presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber Nikkie de Jager doen dit jaar mee. Een van hen is dus de mol.

Wie is de Mol? gaat op 5 januari weer van start. En hoe dat er nou eigenlijk uitziet, Rik van de Westelaken achter de beroemde laptop? Nou, zo:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo ziet dat er vanaf 5 januari uit. Kunnen jullie alvast een beetje wennen! #widm #widm19 #wieisdemol @wieisdemol.avrotros

Een bericht gedeeld door Rik van de Westelaken (@rik_van_de_westelaken) op

Rode schermen-stress
Onder de foto stroomt het vol met reacties van kijkers die zin hebben in het nieuwe seizoen. “Ik heb nu al rode schermen-stress!” reageert iemand. Veel fans vinden het vooral leuk dat wederom een oud-kandidaat het spel gaat presenteren. Wij kunnen in elk geval niet wachten om de mol van komend jaar te ontmaskeren.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Rik van de Westelaken. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien