Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Op dít moment had Rik van de Westelaken door dat Merel Westrik de mol was

Wij dachten tot op het laatste moment nog dat Sarah mogelijk de Mol was, maar presentator Rik van de Westelaken had al langer door dat Merel de saboteur was in het spel Wie is de Mol?. Op Instagram deelt hij hoe hij haar ontmaskerde.

Hoewel het de eerste keer voor Rik was dat hij het programma Wie is de Mol? presenteerde, is hij zeker niet onervaren in het spel. Hij deed namelijk zelf mee in 2015 en won toen het programma, omdat hij doorhad dat Margriet van der Linden de persoon was die zo min mogelijk geld in de pot wilde hebben.

Advertentie

Serenade-opdracht
Ook dit jaar had hij vrij snel door wie de mol was. Hij zat eerst op Evi en Evelien, maar ineens wist hij dat Merel de mol was. Bij de serenade-opdracht, waarbij de kandidaten het juiste balkon moesten vinden, ging er een belletje rinkelen.

Rik ontmaskerde zelf de Mol
Rik schrijft op Instagram: “Veelgestelde vraag: wanneer wist ik dat Merel de mol was? Antwoord: ik ging onwetend de opnames in, verdacht eerst Evi en Evelien, tot de Serenade-opdracht. Vanaf toen stond Merel bovenaan mijn verdachtenlijst – en dat vermoeden werd steeds meer bevestigd.”

Hij had het inderdaad goed want Merel Westrik bleek de mol te zijn. Sarah Chronis won het programma. En Niels Littooij, alias Nielson, bleef met lege handen achter.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien