Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Rob Dekay blikt terug op zijn 'Wie is de Mol?'-avontuur

Rob Dekay (33) bleek na een zenuwslopende finale de Mol van het 20e seizoen van Wie is de Mol? te zijn. De zanger vervulde de rol met verve en wist heel veel geld uit de pot te houden. Nu blikt de Mol terug op het grote avontuur.

Zijn vriendschap met kandidaat Nathan Rutjes (36) noemt hij als een van de mooiste herinneringen aan het programma.

Advertentie

Avontuur

Het is alweer een jaar geleden dat Rob het avontuur aanging en het vliegtuig instapte richting China. De opnames van het programma vinden namelijk altijd een stuk eerder plaats. De zanger schrijft in zijn dagboek dat het programma heel veel indruk op hem maakte. “Het avontuur heeft van mij het uiterste gevraagd. Ik was zowel kandidaat als Mol, vriend en vijand, vertrouweling en saboteur”, schrijft Rob.

Herinneringen

De zanger vervolgt: “Het prachtige China, de andere deelnemers, de vriendschap met Nathan, de geweldige opdrachten en de geoliede machine achter de schermen. Het zijn maar een paar dingen uit de enorme selectie herinneringen en ervaringen die me voor altijd bij zullen blijven. Ze zijn de rode draad geweest van het afgelopen jaar”, besluit hij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rob Dekay (@robdekay) on

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien