Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Rockster Eddie Vedder herenigd met Utrechtse die hem een fietslift gaf

In 1992 beleefde Pearl Jam-frontman Eddie Vedder en Valeska Custers een bijzondere avond in Utrecht. Na een optreden en woeste stapavond gaf Valeska de rockster een lift naar zijn hotel. 

Eddie vond dat kennelijk zelf ook zo bijzonder dat hij het voorval anno 2019 nog steeds kan oprakelen. Dat deed hij dan ook zondagavond tijdens een optreden in AFAS Live. Hij deed zelfs een oproep om de vrouw die zo aardig was hem een lift te geven op te sporen. En zo geschiedde. Valeska meldde zich en vertelt: “Hij was zo verlegen en bescheiden. Dat maakte hem ook zo leuk.”

Advertentie

Naar Brussel
Maar goed: dan mag een ontmoeting tussen de twee natuurlijk niet uitblijven. Eén van Eddies muzikanten las Valeska’s verhaal in de krant en bracht hem op de hoogte. Zo gebeurde het dat Valeska opeens Eddies manager aan de lijn had. Of ze in allerijl naar Brussel kon komen voor een ontmoeting met de zanger. De Utrechtse stond net op de bowlingbaan met man en kinderen toen ze het bewuste telefoontje kreeg. Die werden afgezet bij haar broer (tevens de eigenaar van de fiets). Samen met haar man racete ze naar Brussel waar ze hun concertkaartjes én backstagepassen konden ophalen.

Dezelfde glimlach
Eenmaal backstage bedankte Eddie haar hartelijk voor de lift. Het Parool doet verslag van de ontmoeting, waarbij de artiest alle tijd neemt voor Valeska en ze met een drankje honderduit praten. En misschien was er een klein flirtje, want de rocker stelt vast dat ze na 27 jaar ‘nog steeds dezelfde glimlach’ heeft. Bleken ook nog zowel Eddies als Valeska dochter afgelopen dinsdag jarig.

Teken van het universum? De romanticus in ons wil graag geloven van wel, maar zowel Valeska als Eddie hebben een relatie met kinderen.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: NOS. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien