Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Roel van Velzen vertelt hoe hij scheiding aan z'n kinderen bekendmaakte

Roel van Velzen en zijn ex Marloes hebben alles op alles gezet om hun huwelijk te redden. Dat vertelt de zanger aan het AD. “Ik heb lang gedacht: dit komt wel weer goed.”

“Het glipte door onze vingers”, vertelt Roel over de periode dat hij zijn inmiddels ex-geliefde moeilijk kon bereiken. Ze grepen relatietherapie aan om te kijken of dat hen kon helpen. Dat laatste deed het volgens de zanger zeker, maar het bleek niet voldoende. “Ik heb zo veel geleerd over mezelf. Meer communiceren, durven uitzoeken wat je voelt. Ik heb lang gedacht: dat komt wel weer goed. Maar je moet aan de slag.”

Advertentie

APK-keuring
Ondanks zijn scheiding drukt Roel stellen op het hart vooral in therapie te gaan. Ook, of misschien wel juist als er nog geen vuiltje aan de lucht is. “Ik denk dat het je relatie sterker kan maken. Als een soort apk-keuring van je relatie.” Hij overwoog zelfs zijn nichtje relatietherapie cadeau te doen voor haar huwelijk.

Goed contact
Hun kinderen inlichten over de scheiding viel de zanger zwaar. Zijn eigen ouders gingen uit elkaar toen hij 5, 6 jaar oud was. Het werd hem ‘harmonieus’ verteld. “Ik heb er ook geen trauma aan overgehouden. Ik heb gezien hoe belangrijk het is om als ouders goed contact met elkaar te houden en respectvol met elkaar om te gaan.”

Naar de dierentuin
Dat hij weet hoe vredig het kan gaan, maakte het overigens niet minder moeilijk. “Het snijdt door je heen. We zaten in het weekend ’s morgens op de bank met z’n vieren. Dan vertel je dat het niet aan hen ligt. Dat we nooit stoppen van hen te houden. Er was verdriet, we hebben gehuild. We zeiden ook dat dit niet betekent dat we elkaar nooit meer zien. We zijn daarna naar de dierentuin gegaan, maar ook naar het nieuwe huis van mijn ex. Om duidelijk te maken dat het echt zo is.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien