Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Wil je even zien: zó ziet Rogier Smit eruit zonder pruik

Bij het zien van deze foto denk je misschien: heeft Frank nu al een andere vriend? Maar nee hoor: het is Rogier zonder pruik.

De realityster ziet er zonder zijn wilde haardos uit als een heel andere man. Sterker nog: Rogier weet wel op wie hij zichzelf vindt lijken.

Advertentie

Rogier zonder pruik

Rogier, bekend van Paleis voor een prikkie en Frank en Rogier checken in, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn bos haar niet echt is. Op televisie zien we hem altijd met een pruik. Die pruik zou hij dragen omdat zijn haar uitviel door een immuunziekte.

Foto uitgelekt

De volle bos haar van Rogier is zijn handelsmerk geworden. Daarom zien we hem nooit zonder. Tot nu. De telegraaf heeft een foto van Frank en Rogier naar buiten gebracht waarop Rogier te zien is zonder zijn pruik. Op deze foto was het stel nog gelukkig samen.

Prins William

Fans reageren geschrokken, maar ook positief. De meesten vinden namelijk dat de realityster er beter uitziet zonder pruik. Hoewel hijzelf misschien niet zo blij was met het uitlekken van het kiekje, besluit hij het toch te omarmen. Op Instagram plaatst hij de foto naast een afbeelding van prins William. Rogier vindt namelijk dat hij zo best iets van de kroonprins weg heeft. Zoek de verschillen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

…………………………🤔

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op

Waarom Frank en Rogier het programma van Henny Huisman niet wilden presenteren:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Story. Beeld: RTL

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien