Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Romy Boomsma bevallen van een dochtertje

Blij babynieuws voor Arie en Romy Boomsma. Het bekende koppel heeft een dochtertje gekregen, maakt Romy vrijdag bekend met een lieve foto op Instagram. Het meisje werd geboren op 3 juni en heeft de naam Juniper Ruby gekregen.

Bij de foto schrijft Romy: “Juniper Ruby Boomsma is geboren op 3 juni om 19.35 na een prachtige thuisbevalling. Wij genieten volop.” Het meisje is het derde kindje van Arie en Romy Boomsma. Samen hebben ze al dochtertje Bobby Jo en zoontje Mozes Wolf.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Juniper Ruby Boomsma is geboren op 3 juni om 19.35 na een prachtige thuisbevalling. Wij genieten volop.:hearts:

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma :herb: (@romyboomsma) op

Ook Arie Boomsma deelt een lieve foto met zijn pasgeboren dochtertje op Instagram. “Onze dochter is geboren. Woensdag, in onze eigen slaapkamer. Prachtig was het. Juniper Ruby Boomsma. Iedereen gezond. Iedereen blij”, schrijft de presentator bij de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze dochter is geboren. Woensdag, in onze eigen slaapkamer. Prachtig was het. Juniper Ruby Boomsma. Iedereen gezond. Iedereen blij.

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien