Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Zó zag Romy Monteiro eruit toen ze klein was

Moeder Antje Monteiro heeft een foto van vroeger gedeeld op social media.

Op de foto is haar dochter Romy te zien met haar opa.

Advertentie

Kleintje
Antje schrijft bij het plaatje: “Lieve papa, wat was je gek op Romy. En wat zal je nu trots zijn in de hemel als je ons ziet. Wij zijn een deel van jou en daar ben ik trots op! Mis je! 26-9-1995.”

Naam
Antje heet eigenlijk Truggelaar. Ze trouwde met muzikant Carlos Monteiro en met hem kreeg ze een dochter. Na een huwelijk van 5 jaar volgde een scheiding, maar ze bleef zijn achternaam als artiestennaam gebruiken. En zo ook Romy.

Moeder en dochter samen:

Vandaag is de allerlaatste voorstelling van The Bodyguard. Ik zit terug te denken aan 2 jaar geleden, wat ik voelde op de dag van première en daarna. Ik keek wat ik op mijn blog had geschreven en vond dit: “Ik word net wakker van de felle zon in mijn gezicht. Ik hou niet van gordijnen, slaap liever in het licht. Meteen weet ik welke dag het is. Ik ben er mee gaan slapen en sta er nu mee op. 27 september Premiere van The Bodyguard. 1e premiere van mijn Romy. Mijn dochter, mijn alles. Maanden heeft ze kei en kei hard gewerkt om vandaag te stralen. Maanden van 6 dagen in de week uit je comfort zone stappen en iets doen wat je nooit eerder hebt gedaan, zingen acteren en dansen. Ik stap onder de douche en de eerste tranen van vandaag komen al. Ze biggelen over mijn wangen en zijn niet meer te stoppen. Huilen van blijdschap heet dat. Huilen van dankbaarheid. Iedereen vraagt me of ik trots ben. Natuurijk ben ik trots, mega ongelofelijk super trots. Maar ik ben vooral dankbaar. Dankbaar dat wij, Romy en ik , zo’n bijzonder moment, zo onverwachts mogen meemaken. Samen. Romy zal vandaag de harten veroveren van iedereen in de zaal, dat weet ik. Daar heeft ze heel erg hard voor gewerkt. Met het beste team dat je je kunt wensen van Stage Entertainment. Het zal het begin zijn van haar carrière. En mama zal van de zij lijn elke stap mee kijken, mee helpen maar vooral mee genieten. Want ik weet al dat deze onzekere rups een prachtige vlinder is geworden, die zal uitvliegen waar de uitdagingen in de wereld haar zullen brengen. Op eigen kracht, op haar eigen talent en spirit. Dank je wel god, het universum of whaterver there is!!! Dank je wel” De afgelopen 2 jaar waren een rollercoaster met ups en downs. Ze brak tijdens de show haar arm maar won ook een musical award. Mijn meisje heeft in een record tempo moeten leren hoe om te gaan met vallen en opstaan. BUT she dit it!!! En hoe! The bodyguard stopt maar was het begin van een mooie carrière. Met een mooi platen contract en een tv contact op zak!! Ik ga vanavond nog een keer extra genieten van de mooiste Rachel Marron in het Beatrix theater. #blessed

Een bericht gedeeld door Antje Monteiro (@antjemonteiro) op

In de video hierboven zie je hoe Romy Monteiro de eerste details over haar trouwjurk onthult. Volgend jaar zomer gaat ze trouwen met haar verloofde, Django.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron & Beeld: Instagram

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien