Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Zoon Rossana Kluivert: "Sinds 'Opgelicht' komt er geen geld meer binnen"

Nino, de zoon van Rossana Kluivert, heeft zich woensdagavond uitgesproken over de stichting van zijn moeder. Hij onthult dat er sinds de Opgelicht-uitzending over de Kluivert Dog Rescue Center geen donaties meer zijn binnengekomen.

Dat laat hij weten in de uitzending van RTL Boulevard.

Advertentie

Kwalijk

“Het is heel kwalijk, maar er komt geen euro meer binnen”, vertelt Nino in de uitzending. “Hiervoor ging het hartstikke goed. We waren goed op weg en veel mensen hielpen mee. Bekend en onbekend. Er komt nu gewoon niks meer binnen. We zijn volledig afhankelijk van donaties en die komen nu niet meer binnen”, aldus Nino.

Rechtszaak

Woensdag wordt bekend dat Rossana de rechtszaak tegen het AVROTROS-programma Opgelicht verloren heeft. Ze eiste dat de uitzending offline werd gehaald, maar dit gaat niet gebeuren. “Van de door KDRF gestelde opeenstapeling van feitelijke onjuistheden, lichtvaardige beschuldigingen en tendentieuze beweringen is geen sprake. Er is dan ook geen reden de uitzending offline te halen of te rectificeren”, sprak de rechter woensdag.

Programma

De Kluivert Dog Rescue Center van Rossana Kluivert kwam in negatief daglicht te staan toen Opgelicht er een uitzending aan wijdde. Na meerder vragen rondom het bestaan van de stichting, ging Opgelicht op onderzoek uit op Curacao. Daar bleek volgens het programma dat de stichting in werkelijkheid veel minder werk verricht dan berichten in de media doen vermoeden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien