Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Als in de film: Rotterdamse gooit complete inboedel ex uit het raam na relatiebreuk

Je ziet het weleens in de film. Een flinke echtelijke ruzie waarna er een hoop spullen via het raam de straat op gesmeten worden. In Rotterdam gebeurde dit gisteravond écht.

Een vrouw kon het niet accepteren dat haar ex een einde aan hun relatie had gemaakt. Woedend smeet ze de complete inboedel van haar voormalige vriend op straat.

Advertentie

3 (!) plasmaschermen, planten, schilderijen en een heleboel meubels moesten eraan geloven.

Niets meer over

De Rotterdamse vrouw is door de politie meegenomen om af te koelen. Volgens omstanders was ze ‘helemaal doorgedraaid’.

De straat was gisteravond enige tijd afgesloten omdat er zoveel rommel buiten lag. Nadat de vuilophaaldienst langs was gekomen om de boel op te ruimen werd de straat weer vrijgegeven. Van de inboedel van de man is bijna niets meer over.

Als je liefdesverdriet hebt kun je volgens ons beter gewoon iets héél erg lekkers eten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Malteser-taart in de video?

1

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: NOS en RTV Rijnmond. Beeld: iStock.

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien