Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Roxeanne en Erik zijn 3,5 jaar samen en vieren dat met dít lieve kiekje

Roxeanne Hazes is nog altijd tot over haar oren verliefd op haar vriend Erik Zwennes. Op Instagram laat ze weten hoeveel hij voor haar betekent. 

“3,5 jaar geleden kwam jij in mijn leven… Sindsdien zijn we onafscheidelijk en werken we keihard aan ons bedrijf ‘Dochter Dre'”, schrijft de zangeres bij een kiekje waarop ze Erik een dikke zoen geeft.

Advertentie

Oneindig
“Ik kan vallen, omdat jij me altijd helpt opstaan. Mijn liefde voor jou is oneindig en ik ben trots op jou, mijn bestie, mijn verloofde, mijn manager”, gaat ze verder. Roxeanne en Erik leerden elkaar kennen via Top Notch, het platenlabel waar de zangeres een contract heeft en Erik werkt.

Liefdevolle toekomst
“Gisteren werd nog eens duidelijk hoe hard wij werken aan een gezonde, liefdevolle toekomst. En daar ben ik dankbaar voor. Samen kunnen we alles, E. Wij! Voor altijd!” De tortelduifjes hebben hun liefde bezegeld met een kindje. Op 10 juli 2018 kreeg is hun zoontje Fender geboren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WE DID IT! ❤️

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌍

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien