Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes deelt aandoenlijke beelden met papa André

Precies 24 jaar geleden stond André Hazes op het podium met de kleine Roxeanne op zijn arm. Roxeanne deelt nu ontroerende beelden van dat moment.

In de video zien we hoe André na een optreden applaus krijgt van zijn publiek terwijl hij zijn dochtertje op zijn arm houdt. Roxeanne zwaait vrolijk met haar vader mee en zegt op het einde zelfs nog ‘Papa, papa’, waarop André haar een dikke kus geeft.

Advertentie

“10 oktober 1994”, schrijft ze op Instagram. “Nu ben ik zelf moeder en is mijn zoontje vandaag precies drie maanden oud. Ik hoop ooit zo’n zelfde fragment te hebben van mij en mijn kind.”

Reacties
“Wat lijkt Fender op jou en wat lijk jij nu op je pap”, schrijft een fan op Instagram. Niet alleen bij Roxeanne roepen de beelden de nodige emoties op, ook haar fans lijken het niet droog te houden: “Bijna een traantje terwijl ik hier op kantoor zit. Wat mooi”, schrijft een ander.

In 2004 overleed de Nederlandse volkszanger. Roxeanne heeft ondertussen zelf een kindje gekregen: afgelopen juli kreeg zij samen met vriend Erik Zwennes zoontje Fender.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP & Instagram

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien