Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes diep onder de indruk van bijzonder eerbetoon aan vader

Metallica-fans werden dinsdagavond op een wel heel bijzonder optreden getrakteerd: tijdens een show in de Johan Cruijff Arena speelde de metalband namelijk een cover van ‘Bloed, Zweet en Tranen’, van de overleden volkszanger André Hazes.

Niet alleen het publiek was onder de indruk van het eerbetoon, ook dochter Roxeanne Hazes kon het optreden erg waarderen.

Advertentie

Filmpje
“Pap, kijk! Metallica zingt Bloed, zweet en tranen”, zo schrijft ze op Instagram bij een van de vele filmpjes die door het publiek werden gemaakt. Ze zette er een serie emoticons met hartjesogen bij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien