Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Zwangere Roxeanne Hazes deelt eerste echofilmpjes van de baby

Roxeanne Hazes (25) is in verwachting van haar eerste kindje. Ze deelt nu de eerste echofilmpjes van het wondertje in haar buik. 

Vooral het neusje van de spruit trekt de aandacht.

Advertentie

Ome André
“Dezelfde neus als ome André!”, merkt iemand op. Zelf verbaast Roxeanne zich vooral over de voetjes van de baby. Alhoewel, voetjes? “Het kind heeft een stel grote voeten”, schrijft de moeder in spé bij één van de twee filmpjes.

(Klik op het pijltje naar rechts voor het tweede filmpje)

@erikzwennes ❤👃🏼👣

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Libelle vierde vakantie met Roxeanne Hazes op Ibiza – en toen sprak ze al over hun kinderwens: 

Geslacht?
Of Roxeanne en haar liefde Erik een jongen of een meisje krijgen, is nog niet bekend. Cliché, maar zo waar: als het maar gezond is – zeker na het verdriet dat het koppel had om de eerdere miskraam.

Oma Hazes
Het wordt in ieder geval het tweede kleinkind van Rachel Hazes. En André krijgt er dus een neefje of nichtje bij – al heeft hij al lange tijd geen contact meer gehad met zijn zus. Rachel en André hebben de strijdbijl inmiddels wel begraven. Maar over een hereniging tussen broer en zus wordt vooralsnog niet zo enthousiast gereageerd.

Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We’re expecting a little bean. En zo ga je ineens op tour met je nieuwe, kleine beste vriendje of vriendinnetje. @erikzwennes, Ik houd intens veel van jou. Ik ben de allergelukkigste. WIJ! 💏💖💙👶🏼 Onlangs verscheen er een openhartig interview waarin ik vertelde over mijn miskraam. Dit interview vond een paar maanden geleden plaats, net zoals deze droevige gebeurtenis. Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase. ❤️#mommytobe#zwangeres

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

André Hazes live in Ahoy zien? Dat kan nog! Koop snel je tickets (de allerlaatste!) in de Libelle Shop: 

André Hazes in Ahoy
André Hazes in Ahoy
Vanaf € 31,40
Tickets bestellen

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Instagram, Brunopress

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien