Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes deelt foto van spelende neefjes Fender en André Jr: "Dankbaar"

Doordat André Hazes en zijn zus Roxeanne jaren geen contact met elkaar hadden, kenden de neefjes André Jr. en Fender elkaar ook nog niet. Daar is woensdag verandering in gekomen.

Monique en Roxeanne deelden woensdag beide een foto van de twee spelende neefjes op Instagram. Monique schrijft bij het plaatje “Rijkdom” en Roxeanne schrijft dat ze dankbaar is voor dit bijzondere moment.

Advertentie

Twee neefjes

De volgers van de twee vrouwen zijn ook blij verrast om dit beeld op hun tijdlijn te zien. “Wat geweldig om te zien, twee neefjes samen aan het spelen”, schrijft iemand onder de foto. “Dit vind ik nu echt cool! Te gek zeg”, is ook een van de reacties. André lijkt zelf niet bij de ontmoeting aanwezig geweest te zijn, op zijn account is te zien dat hij voor opnames in België is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️🙏🏻 dankbaar

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Rijkdom 🍀

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien