Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes showt haar opvallende nieuwe haarkleur

Met de zomer in het verschiet, vond Roxeanne Hazes het wel weer eens tijd voor een nieuwe haarkleur. Op Instagram deelt de zangeres een foto van haar nieuwe opvallende coupe.

Roxeanne besloot een keer voor iets anders dan blond, bruin of rood te gaan en postte een foto van zichzelf met roze haar. “Zwart, blond, roze, al ben je pimpelpaars met een goud randje…. altijd om door een ringetje te halen”, reageert iemand onder het plaatje.

Advertentie

Pruik
De opvallende coupe van Roxeanne bleek maar tijdelijk te zijn, want het ging hier slechts om een pruik die ze online besteld had. Maar met zoveel positieve reacties misschien wel echt haar volgende coupe?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌸 Sucker for Ali. Tientje op je kanus en vavavoooom, gurllll.👅

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien