Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes deelt intieme foto en vertelt eerlijk over gemis zwangere lichaam

Roxeanne Hazes mist haar zwangere lichaam. Ze meent dat haar lichaam namelijk nooit mooier wordt dan toen. Dat schrijft de zangeres op Instagram. 

Ze deelde een intieme foto van haar lichaam tijdens haar zwangerschap, iets wat ze voorheen niet verwacht had te doen. “Destijds durfde ik deze foto niet te delen”, schrijft ze dan ook. “Maar nu vind ik het de mooiste foto die er van mezelf bestaat. Mijn lichaam wordt nooit mooier dan toen.”

Advertentie

Nooit iets mooiers
Ruim drie maanden geleden beviel Roxeanne van haar zoontje Fender. Al eerder liet ze weten dat haar zwangerschap haar sporen achter heeft gelaten op haar lichaam en noemde ze haar buik ‘een mooi zooitje’. Maar ook tijdens de zwangerschap genoot ze met volle teugen van haar lichaam: “Een silhouet van mijn ongeboren zoon en ik”, schrijft ze bij de foto op Instagram. “Ik besefte dat mijn lichaam nooit mooier kon worden dan het op dat moment was. Ik besefte dat mijn lichaam nooit iets mooiers kon dragen dan dit.”

Van mij
“Gek genoeg vervagen de herinneringen aan deze buik. Ik weet soms niet meer hoe de flinke schoppen tegen mijn ribben voelden. Of hoe mijn zoon zich soms helemaal omdraaide en mijn buik alle kanten opging”, gaat ze verder. “Dat mis ik. Het gevoel van: “Je bent van mij en alleen van mij. Ik hoef je nog niet te delen met de grote mensen wereld.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Maanden geleden legde ik deze foto vast. Een silhouet van mijn ongeboren zoon en ik. Ik besefte dat mijn lichaam nooit mooier kon worden dan het op dat moment was. Ik besefte dat mijn lichaam nooit iets mooiers kon dragen dan dit. Gek genoeg vervagen de herinneringen aan deze buik. Ik weet soms niet meer hoe de flinke schoppen tegen mijn ribben voelden. Of hoe mijn zoon zich soms helemaal omdraaide en mijn buik alle kanten opging. Dat mis ik. Het gevoel van: “Je bent van mij en alleen van mij. Ik hoef je nog niet te delen met de grote mensen wereld.” Destijds durfde ik deze foto niet te delen. Maar nu vind ik het de mooiste foto die er van mezelf bestaat. Mijn lichaam wordt nooit mooier dan toen. ❤️

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP & Instagram

Eline (30) groeide op in armoede: “Op mijn 19e had ik een enorme achterstand”

arm

Eline (30): “Wij waren erg arm, waardoor ik niet kon meedoen met de kinderen op school. Mijn kleren kwamen van het Leger des Heils en mijn speelgoed van de kringloop.

Het tekort aan geld speelde de hoofdrol in ons gezin. Mijn moeder moest overeind zien te blijven in die stress, zodat er nauwelijks tijd overbleef voor opvoeding.  Heel normale normen en waarden, kregen wij niet mee.  Toen ik op mijn 19e het huis uit ging om te studeren had ik op allerlei gebieden een enorme achterstand, al besefte ik dat toen nog niet.

Ik had geen geld – niets gespaard en ook niets v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien