Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes vertelt openhartig waarom ze wil afvallen na haar zwangerschap

Roxeanne Hazes beviel vier maanden geleden van haar eerste zoontje Fender. Het moederschap past volgens de zangeres perfect bij haar. Daar geniet ze dan ook erg van, maar wel wil ze de strijd tegen de kilo’s aan gaan.

In een interview met het tijdschrift Vrouw vertelt Roxeanne dat ze is gemaakt voor het moederschap. Ze geniet ervan om borstvoeding te geven en wil dat tijdens haar aankomende tournee dan ook gewoon blijven doen. Voordat ze op tournee gaat, wil de zangeres wel nog wat fitter worden. “In deze staat gaat optreden niet lukken. Ik heb alleen maar zitten vreten tijdens mijn zwangerschap. Zelfs mijn neus werd dikker.” Daar wil Roxeanne nu verandering in brengen, maar niet omdat ze per se slank wil zijn. “Ik vind het vooral fijn om weer een beetje sexy te zijn voor mijn man. Wanneer we vrijen wil ik er goed uitzien en niet elke keer mijn buik in te hoeven houden.”

Advertentie

Bruiloft
Roxeanne vertelt ook opnieuw over de ruzie met broertje André. De twee hebben nog steeds geen contact. De geboorte van Fender heeft hier geen verandering in gebracht en de zangeres zegt dan ook dat ze gestopt is met hopen dat haar zoontje en het zoontje van André elkaar zullen leren kennen. “De deur staat altijd voor hem open, maar ik heb nu één doel en dat is mijn gezin”, wil ze daar over kwijt. André zal dan ook niet aanwezig zijn bij de bruiloft, die volgend jaar plaats zal vinden in Las Vegas. Een een volgende zwangerschap zal ook niet lang duren, want de zangeres kan naar eigen zeggen “niet wachten om weer zwanger te raken.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: ANP.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien