Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes openhartig over miskraam: 'De meest donkere periode uit ons leven'

Roxeanne Hazes vertelt in haar eerste column voor Viva Mama openhartig over de miskraam die ze had voordat ze zwanger werd van haar zoontje Fender. “Onze wereld stortte in.” 

In de columns belooft Roxeanne niets mooier te maken dan het is. “Verwacht geen adviezen of tips, maar real talk over alles dat komt kijken bij het hebben van een baby”, schreef ze op Instagram. “Jij denkt het, ik zeg het voor je.”

Advertentie

Rompertje
“Ik trap af met hoe het voor ons begon. De meest donkere periode uit ons leven. Namelijk, het krijgen van een miskraam.” In de column vertelt ze hoe blij ze was toen ze de twee streepjes op de test zag. “Erik was op zijn werk, dus ik rende gelijk naar de buurvrouw en gilde het uit. Ik haalde ballonnen, een rompertje met de tekst Hello, daddy en ik versierde het huis.” Erik reageerde precies zoals Rox zich had voorgesteld: “Huilend, net als ik.”

Wc doorzoeken
Een paar weken later kreeg ze enorme steken in haar buik. “Ik was alleen en een crew van Eigen huis & tuin stond voor de deur voor een tuin make-over. Huilend belde ik de buurvrouw: ‘Wil je ze wegsturen? Ik kan niet van de bank af komen.’ Eenmaal op de Eerste Hulp kwam Erik aangerend, hopend dat ons kindje oké was. Dat mocht helaas niet zo zijn. Onze wereld stortte in.” Ze had daarna last van dagenlange wee-krampen en slapeloze nachten vol pijn en verdriet. “Ik zie Erik nog met zijn handschoenen de wc doorzoeken. Op dat moment besefte ik: wat heb ik een fijne man.”

Zoontje Fender
Het was een heftige periode die Roxeanne toen moest doorstaan. Haar geluk kon dan ook niet op toen ze anderhalf jaar later zoontje Fender kreeg. “Mijn liefde voor jou, lieve Fender, is het mooiste wat ik als mens mag voelen”, schreef de zangeres laatst nog bij een zoete foto van het kleine mannetje. “Mama zijn is de beste taak die ik ooit heb mogen krijgen. In nog duizend levens hoop ik jou als zoon te mogen hebben, want in mijn ogen ben je perfect. Net als papa dat voor mij is.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goedemiddag, lieve mama’s. Vandaag is het een mooie dag. Niet alleen schijnt de zon, ook mag ik eindelijk vertellen dat ik de nieuwe columniste van @vivamama_nl ben. 😱😍 Geen prietpraat en niets wordt mooier gemaakt dan het is. Verwacht geen adviezen of tips, maar ❗️REAL TALK❗️ over alles dat komt kijken bij het hebben van een baby. Jij denkt het, ik zeg het voor je. 🤭 Zie het als een ode aan jou. Hiermee geef ik je een dikke knuffel, want je doet het goed, lieve mama. En mocht je daar soms aan twijfelen, ligt vanaf morgen je dosis ‘denkbeeldige’ stickers in de winkel. Ik trap af met hoe het voor ons begon. De meest donkere periode uit ons leven. Namelijk, het krijgen van een miskraam. ❤️

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hier was je net een paar dagen oud. De eerste weken als moeder zijn als een constante roes aan me voorbij gegaan. Ik herinner me weinig slaap, buikkrampjes en complete onzekerheid over het ouderschap. Geen idee wat we aan het doen waren, maar instinctief doe je het goed. Mensen zeiden me dat we ervan moesten genieten. “Ze worden zo snel groot.” En hoe vaak je ook “Natuurlijk doen we dat.” zegt, de angst om het fout te doen overheerste vaak. Om niet te beginnen over die focking hormonen, die door je lijf gieren. Vandaag ben je 7 maanden oud en kijk ik terug naar de afgelopen maanden met jou. Ik kan niet beschrijven wat ik voor jou en je papa voel. Jullie zijn voor mij de meest pure vorm van liefde. Ik ken je, je kent ons. Ik herken je huiltjes, waar je blij van wordt, wat je stom vindt. De buikkrampjes en slaaptekort hebben plaats gemaakt voor weten dat alles een fase is. Dat het een wonder is dat jij op de wereld bent. Dat we het goed doen, @erikzwennes. Mijn liefde voor jou, lieve Fender, is het mooiste wat ik als mens mag voelen. Mama zijn is de beste taak die ik ooit heb mogen krijgen. In nog duizend levens hoop ik jou als zoon te mogen hebben, want in mijn ogen ben je perfect. Net als papa dat voor mij is. Nu, maanden verder, zal er altijd een kleine onzekerheid in mij schuilen. Ook als moeder. Maar jou zien lachen, zo vaak, is ons diploma als ouders. ❤️

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) op

Wil je Roxeanne dolgraag zien optreden tijdens Holland zingt Hazes? Bestel dan snel nog wat tickets, want wegens succes is er een extra concert op 15 maart.

Tickets Holland zingt Hazes
Tickets Holland zingt Hazes
vanaf €75,40
Bekijk

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien