Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes rekent zó af met al haar haters

Roxeanne Hazes heeft er schoon genoeg van. Ze krijgt voortdurend nare reacties van haar volgers en rekent daarom voor eens en voor altijd af met al haar haters.

Roxeanne heeft een nieuwe coupe. Ze heeft haar lange blonde lokken ingeruild voor een donkerbruine bob. Maar daar krijgt ze, zoals gewoonlijk, weer veel commentaar op.

Advertentie

Niet zo mooi
“Ik vind het niet zo mooi”, “Wat donker, lichter staat je mooier, sorry” of “Ik vond blond leuker bij je staan.” De zangeres krijgt tientallen nare opmerkingen naar haar hoofd geslingerd vanwege het kiekje. Ze is het dan ook helemaal zat en maakt op een hele slimme manier korte metten met al haar zure haters.

Hard lachen
Niet veel later deelt ze namelijk opnieuw een foto, met daarbij de tekst: “Scrollend door comments van mensen die me liever blond, lachend of helemaal niet zien… Felt cute might delete later.

Er zitten altijd twee kanten aan een foto, blijkt maar weer. Naast de foto waar het om draait, plaatst ze een hilarische, niet zo charmante foto van zichzelf inclusief onderkin. Ze laat daarmee zien dat ze niet klein te krijgen is door een paar onaardige opmerkingen. Ze moet er zelf vooral heel hard om lachen.

Zelfspot
En dat doen heel veel fans met haar, want de grap valt in goede aarde bij haar volgers. “Zelfspot, ik hou ervan”, reageert iemand onder de foto. “Blijf lekker jezelf. Nepperds hebben we al genoeg in de wereld.” En als klap op de vuurpijl deelt Roxeanne opnieuw een prachtige foto van zichzelf. Zó, die kan ze in haar zak steken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🕸

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Scrollend door comments van mensen die me liever blond, lachend of helemaal niet zien… Felt cute might delete later💁🏻♀️

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien