Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes stelt haar bruiloft uit om deze reden

Roxeanne Hazes is sinds 2017 verloofd met Erik Zwennes. Een bruiloft zit er alleen voorlopig niet in. Sterker nog; ze stelt haar plan om te trouwen uit.

En een grote bruiloft wordt het in elk geval niet.

Advertentie

Steeds kleinere vriendengroep
Roxeanne vertelt aan Weekend Online dat haar oorspronkelijke plan – een grote bruiloft met al haar vrienden – niet doorgaat. Maar tijdens haar zwangerschap werd haar vriendengroep steeds kleiner. ”Ik wilde eerst een groot feest geven voor al mijn vrienden, maar dat bleken er maar twee te zijn. En één daarvan is ook nog eens mijn moeder. Dan wordt het een klein feestje, haha.”

Las Vegas
Ook haar verloofde Erik heeft niet veel vrienden. ”We zijn echt enorme loners samen. Serieus, neem een kind en je ziet ineens wie je echte vrienden zijn. Dat werkt echt zo.” De zangeres denkt er nu over om een kleine bruiloft te organiseren in Las Vegas.

Fitter worden
Maar dat gaat ze voorlopig in elk geval niet doen. De kersverse moeder wil eerst fitter worden. ”Ik wil over 40 jaar nog steeds met plezier naar mijn trouwfoto’s terugkijken, dus ik wil wel enigszins fitter worden. En ik vind het ook leuk dat Fender straks de ringen zal kunnen brengen.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weekend Online. Beeld: ANP.

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien