Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes stelt haar bruiloft uit om deze reden

Roxeanne Hazes is sinds 2017 verloofd met Erik Zwennes. Een bruiloft zit er alleen voorlopig niet in. Sterker nog; ze stelt haar plan om te trouwen uit.

En een grote bruiloft wordt het in elk geval niet.

Advertentie

Steeds kleinere vriendengroep
Roxeanne vertelt aan Weekend Online dat haar oorspronkelijke plan – een grote bruiloft met al haar vrienden – niet doorgaat. Maar tijdens haar zwangerschap werd haar vriendengroep steeds kleiner. ”Ik wilde eerst een groot feest geven voor al mijn vrienden, maar dat bleken er maar twee te zijn. En één daarvan is ook nog eens mijn moeder. Dan wordt het een klein feestje, haha.”

Las Vegas
Ook haar verloofde Erik heeft niet veel vrienden. ”We zijn echt enorme loners samen. Serieus, neem een kind en je ziet ineens wie je echte vrienden zijn. Dat werkt echt zo.” De zangeres denkt er nu over om een kleine bruiloft te organiseren in Las Vegas.

Fitter worden
Maar dat gaat ze voorlopig in elk geval niet doen. De kersverse moeder wil eerst fitter worden. ”Ik wil over 40 jaar nog steeds met plezier naar mijn trouwfoto’s terugkijken, dus ik wil wel enigszins fitter worden. En ik vind het ook leuk dat Fender straks de ringen zal kunnen brengen.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weekend Online. Beeld: ANP.

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien