50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes vertelt waarom ze op korte termijn stopt met zingen

Het gaat hartstikke goed met de carrière van Roxeanne Hazes. De zangeres is bezig met een nieuw album en heeft volgend jaar een tour op de planning staan. Maar toch heeft de zangeres besloten dat ze op korte termijn stopt met zingen.

Dat besluit lijkt een beetje uit de lucht te komen vallen, maar de zangeres had al die tijd al voor ogen dat ze niet tot aan haar pensioen door wil werken. Ze wil namelijk zodra het kan stoppen met muziek maken zodat ze zich volledig op haar gezin kan storten. Dat weet ze sinds ze moeder is natuurlijk helemaal zeker.

Advertentie

Buitenland
Roxeanne vertelt aan Grazia dat ze er naar uitkijkt om meer tijd door te kunnen brengen met haar verloofde en haar zoontje Fender. “Laatst zei ik tegen Erik: ‘Ik ga nu even een paar jaar goed geld verdienen en intussen een goede moeder zijn, en dan stop ik er gewoon mee.'” Ze vertelt verder dat ze haar zoontje net zo’n mooi leven wil kunnen geven als zij heeft gehad.

“Daar ga ik nu keihard voor bikkelen. Maar het lijkt me heerlijk om over een tijdje met mijn gezin naar het buitenland te verhuizen en op een berg te gaan zitten met geiten om ons heen.” Het duurt nog wel even voor we afscheid moeten nemen van Roxeanne, want volgend jaar brengt ze een nieuw album uit en treedt ze op in verschillende zalen, waaronder Paradiso.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Telegraaf.nl. Beeld: ANP.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien