Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes viert verjaardag van vriend Erik met lieve woorden

Roxeanne is nog steeds dolgelukkig met Erik Zwennes. Het is vandaag zijn verjaardag, en dat wil Roxeanne dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

“Ik denk dat we elkaar geen mooier cadeau kunnen geven dan de komst van Fender in ons leven”, begint de moeder van de in juli geboren Fender.

Advertentie

Papabeer
“…en laten we eerlijk zijn, bij ons is de ander elke dag jarig, want wat een feestje is het om met je beste vriend samen te zijn.” Maar vandaag maakt het gezin er een éxtra feestje van. “Dat verdien je, allerliefste papabeer. Proost op jou! My all.

Ze sluit af met nog een paar lieve woordjes: “Fender en ik houden zielsveel van je. WIJ! Voor altijd, liefste. KUSSSSSS”

Reactie
Erik kan het vervolgens niet laten om ook met een aantal lieve woordjes te reageren op de post gewijd aan hem: “De eerste verjaardag met z’n drietjes is extra bijzonder. Bedankt dat ik elke dag met jou mag vieren. We maken er een heerlijke dag van. Hou van jou allessie.”

Liefdestrein
De 26-jarige zangeres is sinds het begin van 2017 samen met Erik. Na 3 maanden verloofden de twee zich en kregen Fender in juli 2018. “Wanneer je zó zeker bent dat je de ware hebt gevonden, dat je altijd bij haar wilt zijn en dat je de mooiste toekomst voor je ziet… dan kun je er maar beter voor op één knie gaan toch?”, schreef Erik eerder onder een foto op Instagram.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien