Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes zegt zoveel kilo te zijn aangekomen tijdens haar zwangerschap

Roxeanne Hazes is de trotse moeder van zoontje Fender. Ze is dolverliefd op het mannetje en maar wat blij met haar partner, Erik Zwennes.

Maar de zangeres is ook eerlijk over de mindere kanten van een zwangerschap. Bijvoorbeeld over gewichtstoename.

Advertentie

Ze is trots op haar lichaam, dat haar zoontje heeft gedragen. Maar het heeft ook sporen achtergelaten, zo zegt ze eerlijk op social media. ‘Ik ben in mijn zwangerschap 30 kilo aangekomen. Een hoop factoren speelden mee. Een enorme hoeveelheid vocht en ik heb alles behalve gezond gegeten. Iets wat ik zeker anders wil doen bij een volgende zwangerschap. Mijn buik is na de bevalling echt een zooitje. Een mooi zooitje weliswaar, want ik heb overal tijgerstrepen. En mijn billen en benen zitten nog vol met vocht.’ Bij een eenling komen de meeste vrouwen tussen de 11 en 16 kilo aan, bij een tweeling tussen de 16 en 24 kilo.

Wat mooi en open van de zangeres. Ze geniet met volle teugen van haar jongen. Maar haar grote kinderwens is beslist nog niet gestild: ze heeft het nu al over meer kinderen. “Over een paar jaartjes heel graag!”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oh, wat heerlijk dit! Niet als in: “Even lekker onstspannen.” Want dat is niet het geval. Dit is een bindweefselmassage. Onder andere om mijn lichaam en gezicht te laten herstellen van de zwangerschap. Vandaag weer bij die lieve Agnieszka geweest van @bodyfix.nl. Alles is onder handen genomen. Ik ben in mijn zwangerschap 30 kilo aangekomen. Een hoop factoren speelden mee. Een enorme hoeveelheid vocht en ik heb alles behalve gezond gegeten. Iets wat ik zeker anders wil doen bij een volgende zwangerschap. Mijn buik is na de bevalling echt een zooitje. Een mooi zooitje welliswaar, want ik heb overal tijgerstrepen. En mijn billen en benen zitten nog vol met vocht. Net als mijn gezicht. Zo’n bindweefsel massage is dan ook de ideale oplossing voor herstel. Dankjewel, Agnieszka. Voor je magische handen! You rock! ❤️ #bodyfix#bindweefselmassage

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Instagram

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien