Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes praat openhartig over broer André

Roxeanne Hazes was te gast bij NPO Radio 2. Hier praatte de 26-jarige zangeres samen met dj’s Frank Evenblij en Erik Dijkstra openhartig over haar jongere broer André.

Roxeanne en André hebben zelf al jaren geen contact meer.

Advertentie

Een ander leven
Volgens Roxeanne hebben zij en André absoluut geen hekel aan elkaar. Wanneer de dj’s vragen haar of Roxeanne de televisie uit zou zetten als André daarop te zien is, ontkent ze dat dan ook. “Nee, joh. Natuurlijk niet. Ik heb geen hekel aan hem”, laat ze weten. “Ik denk dat wij allebei heel respectvol over elkaar praten. Er is geen reden om dat niet te doen. Verder heb ik er eigenlijk niet zo veel over te vertellen. Wij leiden allebei een heel ander leven.” En dat is volgens de zangeres prima.

Muzieksmaak
Ook de muziek van André wordt besproken. Want wat vindt Roxeanne eigenlijk van de muziek van haar broertje? “Wat hij doet, in het verlengde van papa eigenlijk, doet hij heel goed”, geeft Roxeanne toe. “Het is ook een geweldige zanger. Het is niet per se mijn muzieksmaak, maar ik begrijp wel waarom het populair is.” Een van de dj’s vraagt daarop of ze zijn muziek zelf weleens draait. “Nee, dat niet. Het zijn geweldige nummers, maar nogmaals, het is mijn smaak niet. Ik ben meer van het alternatieve. Paradiso is mijn poptempel.” Ze geeft wel toe het refrein van Leef, een van Andrés bekendste hits, mee te kunnen zingen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dat was gezellig @nporadio2 @zomerspijkers. ✨❤️ #mamawaseenklootzak

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP, Instagram

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien