Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Waarom royal fans massaal denken dat Kate Middleton in verwachting is

De geruchtenmolens in Engeland (en de rest van de wereld) draaien weer op volle toeren. Fans van het Britse koningshuis denken namelijk zeker te weten dat Kate en William hun vierde kindje verwachten.

Ze hopen dan ook dat binnenkort de officiële aankondiging van de zwangerschap volgt.

Advertentie

Vriendelijk bedankt
Hoe het zo komt dat de royal fans denken dat George, Charlotte en Louis een broertje of zusje krijgen? In juni waren Kate en William aanwezig bij een evenement, waar Kate regelmatig buik vaak aanraakte. Daarbij sloeg ze het aanbod van een glas champagne vriendelijk af.

Lange pauze
Ook zouden de Britse troonopvolgers voor deze zomer een lange pauze hebben ingelast voor wat betreft hun verplichtingen. Fans denken dat Kate en William na de zomer met het grote nieuws komen. Zijn het slechts roddels en geruchten of zit er wel degelijk een kern van waarheid in? De tijd zal het leren.

Kliniek
Het Australische blad New Idea vermoedt in elk geval óók dat er weer een royal baby onderweg is. Het tijdschrift schrijft dat Kate is gezien bij de kliniek waar ze ook kwam toen ze zwanger was van Charlotte. En tijdens een bezoek aan Noord-Ierland zou Kate tegen de moeder van een baby’tje hebben gezegd dat ze ‘broeds’ werd van het zien van zo’n klein kindje.

Op zoek naar een leuk cadeau voor een kleintje?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: New Idea. Beeld: iStock

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien