Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

RTL maakt finalisten 'Expeditie Robinson' per ongeluk te vroeg bekend

Zender RTL heeft middels een promotievideo per ongeluk al laten weten wie de finalisten zijn van Expeditie Robinson 2019. Oeps, foutje!

De video was eigenlijk pas bedoeld voor volgende week.
Spoiler alert: wil je liever niet al weten wie de finalisten zijn? Lees dan vooral niet verder. 

Advertentie

Foutje
Fans wachten al weken vol spanning op de grote ontknoping van Expeditie Robinson. Zondagavond zou eindelijk duidelijk worden welke deelnemers er in de finale staan, maar door een fout van RTL zijn de finalisten nú al bekend.

Verkeerde promo
Tijdens een promo voor de aflevering vanavond is op televisie te zien wie de finalisten zijn: Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivillac. In deze promovideo staat ‘zondag 20.00 uur finale van Expeditie Robinson’. Kortom: het lijkt op een foutje van RTL, waarbij ze per ongeluk de promo voor volgende week hebben laten zien.

Addertje
Op Twitter gaat het helemaal los. Meerdere fans delen het ‘nieuwtje’ en laten weten het erg jammer te vinden dat de spanning er nu al af is. Maar of het écht een foutje is van RTL moeten we toch nog even afwachten, want wellicht zit hier een addertje onder het gras… Je weet maar nooit.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: RTL Beeldbank | Martijn van Gelder

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien