Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

RTL stopt programma 'De Villa' wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag

RTL 5 haalt het programma De Villa per direct van de buis. De reden? Seksueel grensoverschrijdend gedrag dat meerdere malen te zien is in het programma. Dat heeft een woordvoerder donderdag laten weten aan BuzzE

In De Villa namen 8 vrijgezellen een week lang hun intrek in een luxueus onderkomen in Spanje. Een computer moest voorspellen welke deelnemers een goede match zouden zijn.

Advertentie

Kritiek
Onder andere presentator Tim Hofman leverde kritiek op De Villa. In een aantal scènes van het programma is namelijk te zien hoe een mannelijke deelnemer zich opdringt bij een vrouwelijke medekandidaat. Tim uitte op Twitter zijn afschuw over hoe RTL met de betreffende beelden omging.

Onacceptabel
“Seksueel grensoverschrijdend gedrag is onacceptabel en mag nooit worden gepromoot, niet voor en niet achter de schermen”, laat een woordvoerder weten. “Dat er tot twee keer toe scènes worden uitgezonden die iets anders suggereren, kunnen we niet tolereren. We bieden hiervoor onze excuses aan.”

Grondig onderzoek
“Er wordt een grondig onderzoek gestart met de desbetreffende inhoudelijk verantwoordelijken bij de zender en bij producent Blue Circle om te achterhalen hoe dit fout heeft kunnen gaan”, laat RTL weten. “En vooral hoe we dit in de toekomst voorkomen.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: ANP, NOS. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien