Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

RTL stopt programma 'De Villa' wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag

RTL 5 haalt het programma De Villa per direct van de buis. De reden? Seksueel grensoverschrijdend gedrag dat meerdere malen te zien is in het programma. Dat heeft een woordvoerder donderdag laten weten aan BuzzE

In De Villa namen 8 vrijgezellen een week lang hun intrek in een luxueus onderkomen in Spanje. Een computer moest voorspellen welke deelnemers een goede match zouden zijn.

Advertentie

Kritiek
Onder andere presentator Tim Hofman leverde kritiek op De Villa. In een aantal scènes van het programma is namelijk te zien hoe een mannelijke deelnemer zich opdringt bij een vrouwelijke medekandidaat. Tim uitte op Twitter zijn afschuw over hoe RTL met de betreffende beelden omging.

Onacceptabel
“Seksueel grensoverschrijdend gedrag is onacceptabel en mag nooit worden gepromoot, niet voor en niet achter de schermen”, laat een woordvoerder weten. “Dat er tot twee keer toe scènes worden uitgezonden die iets anders suggereren, kunnen we niet tolereren. We bieden hiervoor onze excuses aan.”

Grondig onderzoek
“Er wordt een grondig onderzoek gestart met de desbetreffende inhoudelijk verantwoordelijken bij de zender en bij producent Blue Circle om te achterhalen hoe dit fout heeft kunnen gaan”, laat RTL weten. “En vooral hoe we dit in de toekomst voorkomen.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: ANP, NOS. Beeld: ANP

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien