Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

RTL stopt met omstreden astroprogramma 'Dit is mijn toekomst'

Na Talpa, trekt ook RTL de stekker uit het omstreden genre astrotelevisie. Volgens critici zou het programma geldklopperij zijn en ook de zender vindt dat de tv-paragnosten niet meer in hun straatje passen.

Dit is mijn toekomst is nog enkele dagen te zien bij de zenders van RTL. “Bij RTL 4 was op oudejaarsdag de laatste uitzenddag, bij RTL 5 is laatste uitzending te zien op 10 januari”, aldus de zender.

Advertentie

Geldklopperij
Het programma was eind 2018 al onderwerp van discussie toen een astropresentatrice de kijkers financiële voorspoed beloofde aan de mensen die het ‘keihard nodig hebben’ als ze zouden bellen met het dure 0909-nummer van 1 euro per minuut. Ze werden daarna lang aan de lijn gehouden en volgens programma Rambam uitgemolken op die manier. Ook minister van Financiën vond dit belachelijk.

Van de buis, maar niet gestopt
De astrologieconsults gaan overigens wél online verder. RTL maakte namelijk zelf het programma niet, maar verkocht zendtijd aan hen. Het contract krijgt nu geen verlenging.

Dít is wat de tarotkaarten zeggen over koningin Máxima in 2020: 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mediacourant. Beeld: iStock 

Maartje en de meisjes – deel 52: “Dus jij bent Vera’s nieuwe vlam?”

nieuwe vlam

Een tikkeltje zenuwachtig en tegelijk vol vertrouwen belt Maartje aan bij haar knappe werkrelatie Vera. Ze weten allebei dat er niets zakelijks op de agenda staat vanavond. Haar verbazing is dan ook groot als een jochie van een jaar of zes met grote ogen de deur open doet.

“Kom jij ook al voor mama?” vraagt het ventje van drie turven hoog.

“Ehm… hoi!” stamel ik. “Ik ben Maartje. En wie ben jij?”

“Felix. Ik heb een Tijannosaujus.”

“Hoi Felix. Dat is mooi zeg, een Tyrannosaurus. Ik kom voor Vera, is dat jouw mama?”

Op dat moment steekt Vera

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien