Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Ruud de Wild openhartig over gevoelens voor Olcay Gulsen

Dat Ruud de Wild en Olcay Gulsen verliefd zijn, mag de hele wereld weten. De twee hebben pas sinds kort een relatie, maar Ruud bekent nu al veel langer een oogje op de ontwerpster te hebben.

Ruud de Wild was voorheen getrouwd met Tatum Dagelet en Aafke Burggraaf. Olcay Gulsen verbrak eerder dit jaar haar relatie met zakenman Frans Ghazi.

Advertentie

Stapelverliefde Ruud de wild
Ruud de Wild en Olcay Gulsen maakten vorige week bekend dat ze verliefd op elkaar zijn. Maar in het radioprogramma van Eddy Keur op NH Radio, vertelt Ruud dat hij al veel langer een oogje op Olcay heeft. Zijn gevoelens voor haar zijn naar eigen zeggen al aanwezig sinds de Nijmeegse Vierdaagse, toen de twee elkaar ontmoetten. “Ik kwam haar tegen, ik zag haar en het was er”, aldus Ruud de Wild.

Liefde
Volgens de Radio 2-dj verandert de manier waarop je naar de liefde kijkt naarmate je ouder wordt. “Dan ga je keuzes maken’’, aldus Ruud. “Ze zeggen toch dat je een illusie armer wordt en een ervaring rijker?’’ Hij vertelt openhartig: “Als ik van iemand hou, dan hou ik van iemand. Dan komt daar geen ruis meer bij en ben ik klaar. Dan hoef ik het gelul op de achtergrond niet meer en mag de telefoon uit. Dan ben ik happy met iemand.’’

Niet officieel
Hij steekt zijn liefde voor Olcay niet onder stoelen of  banken. “Ik ben hartstikke verliefd op Olcay. En daar schaam ik me helemaal niet voor”, vertelt de 49-jarige Ruud de Wild tegen Eddy Keur. Toch is er van een officiële relatie nog geen sprake. Olcay liet vorige week aan de desk van RTL Boulevard weten dat zij en Ruud nog geen officieel een koppel zijn. “Maar we hebben het wel heel leuk samen”, liet ze weten.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl, Shownieuws. Beeld: ANP Foto

Joosje (39) tegen moeder Jantien (58): “Wil je mijn vader helpen zoeken?”

Joosje Jantien vader Libelle

Hecht of juist niet: de band tussen moeder & dochter is een bijzondere. Wat gebeurt er als je de tijd neemt voor een goed gesprek? Elke week praten een dochter en haar moeder over oud zeer en nieuw verdriet, over grote vreugde en dierbare momenten.

Deze week spreken we Joosje en Jantien. Joosje (39) is getrouwd met Joost, ze hebben geen kinderen. Jantien (58) is bewust ongehuwd moeder en heeft twee honden.

Dochter Joosje: "Lieve mam, allereerst dank dat je me op de wereld hebt gezet met je eigenzinnige en onafhankelijke geest."

Mo

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien