Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Ruud de Wild ontwerpt tatoeage voor zijn vriendin Olcay Gulsen

Olcay Gulsen heeft een tatoeage laten zetten door de bekendste tatoeëerder van Nederland: Henk Schiffmacher. Haar liefje Ruud heeft de tattoo ontworpen.

Olcay gaat voor RTL Boulevard langs bij de enige echte Henk Schiffmacher. Na een kort interview moet Henk aan het werk voor Olcay. “Kom, we moeten aan de slag, want ik wil een tatoeage”, zegt ze.

Advertentie

Vrouwelijk
“Ik heb Ruud aan het werk gezet vanochtend. Die heeft voor mij een ontwerp gemaakt”, vertelt ze. Henk gaat er dan gelijk van uit dat het een strak ontwerp is, maar niets is minder waar. “Nee”, zegt Olcay. “Ik zei: ‘Je moet het vrouwelijk maken’.” En vrouwelijk is het zeker geworden, want Olcay krijgt het vrouwenteken op haar arm getatoeëerd. Deze tattoo staat voor haar nieuwe geurlijn: Femme Power. 

Uit de losse pols
Henk vraagt voor de zekerheid nog even of ‘ie echt zó groot mag. “Ja, doe maar gewoon wat je wilt”, zegt Olcay nonchalant, terwijl ze toch een beetje beangstigend in de camera kijkt. “Dat komt goed uit…”, zegt Henk. “Want daar ben ik het best in.”

Trots
Enkele minuten later toont Olcay trots het resultaat. “Ik vind hem heel mooi. Eigenlijk mooier dan Ruud hem had getekend”, grapt ze. Olcay is dan ook hartstikke trots op haar tatoeage, want wie wil dat nu niet van de bekendste tatoeëerder van Nederland? “Ik kan dood, want ik heb een Henk Schiffmacher op m’n arm.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De tattoo wordt gezet door niemand minder dan tattookoning Henk Schiffmacher. 🤩 #olcaygulsen #ruuddewild #rtlboulevard

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien