Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Ruud de Wild voor het eerst open over relatie met Olcay: 'Zij kent me het beste'

Op Radio 1 is Ruud de Wild eerlijk over zijn liefdesleven. Sinds kort is hij voor de tweede keer samen met Olcay Gulsen.

“Mijn vriendinnetje kent me het beste. Zij heeft echt veel mensenkennis”, aldus de dj.

Advertentie

Olcay was begin dit jaar te gast in de show van Ruud om hem te interviewen. “Dat was het meest ongemakkelijke en diepgravende interview dat ik ooit gehad heb. Zo vroeg ze me allemaal ongemakkelijke dingen over de ware liefde.” Volgens de dj was hij tijdens het gesprek zelfs een beetje bang. “Ze kan een behoorlijk ongeleid projectiel zijn. Ik was echt alert, van wat komt er nog.”

Volgens Ruud is hij eerlijker geworden sinds hij samen is met de beauty-expert. “Zij is heel eerlijk en oprecht en pikt het echt niet als ik ga sjoemelen met de waarheid”. In juni dit jaar gingen de twee uit elkaar. Olcay had tijd voor zichzelf nodig nadat haar ex James plotseling overleed aan een hartaanval.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: nu.nl. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien